Retinol serum sa Lipozomima

Retinol serum with liposomes

                   Ovo je proizvod za negu kože koji sadrži retinol, derivat vitamina A, koji deluje na dublje slojeve kože i poboljšava njen kvalitet, smanjujući bore, fleke i akne. Lipozomi su sitne kuglice koje prenose retinol do ciljanih ćelija i štite ga od razgradnje. Retinol serum sa lipozomima može imati sledeće prednosti za vašu kožu:
Podstiče obnovu ćelija i proizvodnju kolagena
Posvetljuje i ujednačava ten
Reguliše lučenje sebuma i sprečava zapušavanje pora
Smanjuje vidljivost bora i finih linija
Deluje protivupalno i antibakterijski
Retinol serum sa lipozomima se preporučuje ženama od 30 godina nadalje, kao deo redovne nege kože.
Međutim, treba biti oprezan sa njegovom upotrebom, jer može izazvati iritacije, crvenilo, ljuštenje ili suvoću kože, ako se koristi prečesto ili u prevelikoj količini.
   Zato je važno ići postepeno i pratiti reakciju kože. Takođe, treba izbegavati izlaganje suncu tokom korišćenja retinola, jer on povećava osetljivost kože na UV zrake.
Zato je neophodno koristiti kremu sa zaštitnim faktorom svakog dana.
Da li želite da vaša koža bude glatka, zategnuta i bez bora, fleka i akni? Da li ste čuli za retinol, najmoćniji sastojak u nezi lica, koji podstiče obnovu ćelija, proizvodnju kolagena i posvetljuje ten?
       Da li znate da retinol serum sa lipozomima može da vam pruži sve te benefite, a da pritom ne iritira vašu kožu?
Retinol serum sa lipozomima je revolucionarni proizvod koji sadrži retinol, derivat vitamina A, koji deluje na dublje slojeve kože i poboljšava njen kvalitet, smanjujući bore, fleke i akne.
  Lipozomi su sitne kuglice koje prenose retinol do ciljanih ćelija i štite ga od razgradnje. Na taj način, retinol serum sa lipozomima ima jače i duže dejstvo od običnog retinol seruma, a da pritom ne izaziva neželjene efekte kao što su crvenilo, ljuštenje ili suvoća kože.
Retinol serum za lice sa lipozomima je pogodan za sve tipove kože, posebno za zrelu, suvu i problematičnu kožu.

Preporučuje se ženama od 30 godina nadalje, kao deo redovne nege kože. Retinol serum sa lipozomima se nanosi uveče, nakon čišćenja lica, a pre kreme. Treba ga koristiti postepeno i pratiti reakciju kože. Takođe, treba izbegavati izlaganje suncu tokom korišćenja retinola, jer on povećava osetljivost kože na UV zrake.

Zato je neophodno koristiti kremu sa zaštitnim faktorom svakog dana.
Ako želite da isprobate retinol serum za lice sa lipozomima i vidite neverovatne rezultate na vašoj koži, naručite ga danas po specijalnoj ceni na našem sajtu. Osim retinol seruma sa lipozomima, na našem sajtu možete pronaći i druge proizvode za negu lica sa retinolom, kao i mnoge korisne informacije o retinolu i njegovom dejstvu na kožu.
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da podarite vašoj koži najbolju moguću negu i da zablistate kao nikada pre.
retinol serum za akne i ožiljke.
Retinol serum za lice lipozomima je proizvod koji će promeniti vaš život.
Poručite ga odmah i uverite se sami!