Cosmopharm uslužna proizvodnja

 izbor naših klijenata koji su spremni da lansiraju i promovišu svoj proizvod, kozmetičku liniju ili brend, prema formulaciji koju klijent želi ili recepture koje Cosmopharm predlaže. Klijenti imaju mogućnost da biraju teksturu, boju i miris potencijalnog proizvoda, koji će garantovano proći sve testove bezbednosti. Druga faza je odabir kozmetičke ambalaže, dizajn etiketa/nalepnice kao identitet i poslovni model delovanja. “BREND NA POLICAMA” uslužna proizvodnja je siguran model koji će klijentima značajno da poveća poslovanje i volumen prodaje svojih proizvoda i usluga. Ovakav način poslovanja, pružiće vam prednost da budete jedinstveni i prepoznatljivi sa svojim brendom i da imate mogućnost da dugo zadržite. svoju tradiciju Brenda.

PRIVATE LABEL

Cosmopharm offers a turnkey solution for the production of cosmetics, from the development of the formula to the packaging and marketing of the product.

The first step is to develop the formula according to the client’s wishes or the recipes proposed by Cosmopharm. Clients have the option to choose the texture, color and scent of the potential product, which will guaranteedly pass all safety tests.

The second step is to choose the cosmetic packaging and design the labels/stickers as an identity and business model. The “Brand on the Shelves” service production is a safe model that will significantly increase the clients’ business and sales volume of their products and services. This way of doing business will give you the advantage of being unique and recognizable with your brand and the possibility to keep your brand tradition for a long time.

USLUŽNA PROIZVODNJA

Ovaj model je savršen za brendove i kompanije koje su se već uklopile na tržište ili su na početku delovanja i jednostavno treba da prošire svoju liniju proizvoda a žele uslužnu proizvodnju. Obzirom da u ovom modelu nije potrebno dodatno vreme za testiranje bezbednosti proizvoda, ovo stvara mnogo kraće vreme isporuke za ,, BREND NA POLICAMA” proizvode.
Onima kojima treba gotov proizvod za proširenje poslovanja, Cosmopharm je pravi izbor gde ćete na jednom mestu da zadovoljite vaše potrebe za lepotom i kozmetičkim proizvodima i budete uspešni na tržištu.
Za naš gotov poslovni model uslužne proizvodnje koristimo naše proizvodne mogućnosti i strategije istraživanja i razvoja da bismo kreirali zanimljive i inovativne interne formule. Naša ideja je da su klijenti uključeni samo u jednistvenim poslovnim procesima:

5 koraka
do vašeg brenda

01.

Sastanak i procena

02.

Predlog i izrada uzorka

03.

Testiranje i atest

04.

Odabir ambalaže i dizajn proizvoda

05.

Puštanje serijske proizvodnje