Kreme za lice Cosmopharm brend

dnevna i noćna krema sa hialuron mlekom za telo

Customer Review 0
5/5

1,700.00рсд bez PDV-a
2,040.00рсд sa PDV-om

Dnevna i noćna krema sa hijaluron mlekom za telo – savršena nega za mlađu i sjajnu kožu.Set za negu kože sa hijaluronskom kiselinom

Share it :
Načini plaćanja

Pri kupovini proizvoda preko naše online prodavnice, proizvode je moguće platiti samo onlajn, odnosno platnim karticama. Bićete preusmereni na stranicu Raiffesen Bank, koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni sistemu Prodavca.

Opis

Podmladite svoju kožu sa Cosmopharm.rs setom dnevne i noćne kreme sa hialuron mlekom za telo DNEVNA KREMA ,NOCNA KREMA,MLEKO ZA TELO.

Dnevna i noćna krema sa hijaluron mlekom za telo

Iskusite transformativnu moć hijaluronske kiseline sa našim luksuznim setom dnevne i noćne kreme sa hialuron mlekom za telo Cosmopharm.rs.

Ovaj ekskluzivni set kombinuje prednosti tri visokoprosečnih proizvoda za negu kože kako bi pružao duboku hidrataciju, punjenje i revitalizaciju, ostavljajući vašu kožu mekom, elastičnom i sjajnom.

      Dnevna krema sa hijaluronom:

  • Intenzivna hidratacija: Formulirana sa mešavinom molekula hijaluronske kiseline različitih težina, ova dnevna krema prodire duboko u vašu kožu, replicirajući vlagu na više nivoa kako bi se borila protiv suvoće i obnovila elastičnost.

  • Zaštita od starenja: Potentna kombinacija antioksidansa štiti vašu kožu od spoljnih agresora i slobodnih radikala, pomažući u sprečavanju prevremenih znakova starenja, kao što su sitne bore i gužve.

  • Sjajni ten: Sposobnost hijaluronske kiseline da privlači i zadržava vlagu pomaže u punjenju i glačanju površine vaše kože, otkrivajući vidljivo sjajniju i mlađu boju lica.

   Noćna krema sa hijaluronom:

  • Noćna obnova: Dok spavate, ova hranljiva noćna krema neumorno radi na popravci i revitalizaciji vaše kože. Hialuronska kiselina zaklapa vlagu, dok peptidi stimulišu proizvodnju kolagena, promovišući mlađalački izgled.

  •  Sinhronizovano delovanje hijaluronske kiseline i peptida pomaže u punjenju ćelija kože, smanjujući pojavu sitnih bora i gužvi, vraćajući čvrstoću i elastičnost.

  • Probuđeni sjaj: Probudite se sa osveženom i pomladjenom bojom lica. Svojstva obnove noćne kreme ostavljaju vašu kožu mekom, elastičnom i spremnu da se suoči sa danom.

        Mleko za telo sa hijaluron kiselinom:

  • Nega koja hrani: Mešavina prirodnih ulja i emulgenata nadoknađuje neophodne lipide, sprečavajući suvoću i obnavljajući prirodnu barijeru kože.

  •  Razmazite svoju kožu ovim luksuznim mlekom za telo koje će vašu kožu ostaviti svileno glatkom, elastičnom i neodoljivo dodirljivoj.

      Iskusajte razliku sa Cosmopharm.rs

Naš set dnevne i noćne kreme sa hijaluron mlečom za telo je konačno rešenje za postizanje mlađalačke, sjajne kože. Naručite svoj danas i otkrijte transformativnu moć hijaluronske kiseline.

Ograničena ponuda: Uživajte u specijalnom popustu pri kupovini seta dnevne i noćne kreme sa hijaluron mlečom za telo.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.