Sapun ručna izrada CP -prirodna ulja

Customer Review 0
5/5

311.00рсд bez PDV-a
373.20рсд sa PDV-om

Share it :
Načini plaćanja

Pri kupovini proizvoda preko naše online prodavnice, proizvode je moguće platiti samo onlajn, odnosno platnim karticama. Bićete preusmereni na stranicu Raiffesen Bank, koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni sistemu Prodavca.

Opis

Glicerinski Sapun

Sapun ručne izrade CP – prirodna ulja

Šta je sapun ručne izrade CP – prirodna ulja?

 

Sapun ručne izrade CP – prirodna ulja je sapun koji se pravi po tradicionalnoj metodi hladnog postupka (CP). To znači da se biljna ulja i maslaci zagrevaju do određene temperature, a zatim se mešaju sa lužinom, koja pokreće proces saponifikacije.

Saponifikacija je hemijska reakcija kojom se ulja i maslaci pretvaraju u sapun i glicerin.

Glicerin je prirodni sastojak koji hidrira i omekšava kožu. Sapun ručne izrade CP – prirodna ulja sadrži visok procenat glicerina, koji se ne odvaja od sapuna, kao što je to slučaj kod komercijalnih sapuna.

Osim toga, sapun ručne izrade CP – prirodna ulja ne sadrži veštačke boje, mirise, konzervanse, niti druge štetne hemikalije. Ovaj sapun je potpuno prirodan i bezbedan za upotrebu.

 

 

Zašto je sapun ručne izrade CP – prirodna ulja dobar za kožu?

 

Sapun ručne izrade CP – prirodna ulja je dobar za kožu jer je bogat hranljivim i hidratantnim sastojcima, koji čuvaju prirodnu ravnotežu i zaštitu kože. Ovaj sapun sadrži različita biljna ulja i maslaci, koji imaju različita svojstva i benefite za kožu. Na primer:

 • Maslinovo ulje je bogato vitaminom E, antioksidansima i masnim kiselinama, koji sprečavaju starenje kože, poboljšavaju elastičnost i regenerišu ćelije kože.
 • Kokosovo ulje je bogato laurinskom kiselinom, koja ima antibakterijsko, antivirusno i antigljivično dejstvo. Kokosovo ulje takođe čisti kožu od nečistoća, dubinski je hidrira i čini je mekom i glatkom.
 • Palmino ulje je bogato vitaminom A, koji podstiče obnavljanje kože i sprečava nastanak bora. Palmino ulje takođe sadrži karotenoide, koji štite kožu od UV zračenja i slobodnih radikala.
 • Shea maslac je bogat vitaminima A, E i F, koji hrane, hidriraju i umiruju kožu. Shea maslac takođe ima protivupalno i zarastajuće dejstvo, koje pomaže kod opekotina, iritacija, ekcema i drugih kožnih problema.
 • Kakao maslac je bogat vitaminom E, koji sprečava suvoću i perutanje kože.
 • Kakao maslac takođe ima sladak i prijatan miris, koji podiže raspoloženje i opušta.

 

 

Kako se koristi sapun ručne izrade CP – prirodna ulja?

 

Sapun ručne izrade CP – prirodna ulja se koristi kao i svaki drugi sapun. Potrebno je da navlažite kožu, utrljate sapun i napravite bogatu penu, a zatim isperete vodom. Ovaj sapun je pogodan za sve tipove kože, kao i za celo telo i lice. Nakon upotrebe sapuna, koža će biti čista, meka, glatka i mirisna.

Gde možete kupiti sapun ručne izrade CP – prirodna ulja?

 

 

Sapun ručne izrade CP – prirodna ulja možete kupiti na sajtu [Cosmopharm], gde možete naći i druge proizvode za negu kože i kose.

Ovaj glicerinski sapun košta 350 dinara za komad od 100 grama.

 

Možete birati između različitih mirisa, kao što su lavanda, ruža, limun, vanila, cimet i drugi.

 

Naručite sapun ručne izrade CP – prirodna ulja danas i uverite se u njegov kvalitet i efikasnost.

 

Sastav glicerinskog sapuna ručne izrade CP – prirodna ulja

 

Sapun ručne izrade CP – prirodna ulja sadrži sledeće sastojke:

 • Maslinovo ulje
 • Kokosovo ulje
 • Palmino ulje
 • Shea maslac
 • Kakao maslac
 • Natrijum hidroksid (lužina)
 • Destilovana voda
 • Eterična ulja (po izboru)

 

 

 

Unikatni sapuni ručne izrade napravljeni hladnim postupkom od kokosovog, ricinusovog, maslinovog i palminog ulja. Nakon upotrebe sapuna, koža je čista čista i dezinfikovana.

Naši glicerinski sapuni ne sadrže lauriletersulfate a Svetska zdravstvena organizacija ih trepita kao dizificijense.

 

Dodatne informacije

Težina0.080 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.