Kreme za lice Cosmopharm brend

Aktivni kiseonik COSMO 200ml

Customer Review 0
5/5

552.00рсд bez PDV-a
662.40рсд sa PDV-om

Aktivni kiseonik u spreju za brže zaceljivanje rana, eliminaciju bakterija i gljivica te dezinfekciju

Share it :
Načini plaćanja

Pri kupovini proizvoda preko naše online prodavnice, proizvode je moguće platiti samo onlajn, odnosno platnim karticama. Bićete preusmereni na stranicu Raiffesen Bank, koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni sistemu Prodavca.

Opis

Aktivni kiseonik u spreju je efikasan proizvod koji ubrzava proces zaceljivanja rana, istovremeno uništavajući određene bakterije i gljivice. Osim toga, koristi se i kao sredstvo za dezinfekciju. Svoju primenu nalazi i u tretmanu bubuljica i akni, pružajući izvanredne rezultate. Ovaj proizvod je posebno efikasan jer eliminira mikrobe koji se mešaju sa sebumom i mrtvim ćelijama kože, što dovodi do začepljenja pora i upalnih procesa.

Pored svojih antimikrobnih svojstava, aktivni kiseonik takođe poboljšava cirkulaciju u krvnim sudovima kada ukloni sve neželjene supstance sa kože. Kao rezultat toga, koža izgleda mlađe jer se brže regeneriše, a ožiljci od bubuljica se smanjuju. Osim toga, aktivni kiseonik hidrira kožu i pokazuje izuzetnu efikasnost u kombinaciji sa našim hijaluronskim kremama i mlekom.

Primena:

Njegova primena nije ograničena samo na lice, već se može koristiti i na telu. Na primer, koristi se za saniranje opekotina i dezinfekciju nakon depilacije. Ovaj višenamenski proizvod pruža sveobuhvatnu negu kože.

Uz sve navedene prednosti, aktivni kiseonik je siguran za upotrebu i pogodan za sve tipove kože. Njegova lagana formula omogućava brzo upijanje i ne ostavlja masni trag. Ovaj proizvod je neophodan deo svakodnevne rutine nege kože.

Uzimajući u obzir sve navedeno, aktivni kiseonik u spreju je proizvod koji će vam pomoći da postignete zdravu, blistavu i podmlađenu kožu. Njegove mnogobrojne prednosti čine ga nezamenjivim dodatkom vaše kozmetičke kolekcije.

Aktivni kiseonik u spreju je izuzetno efikasan proizvod koji ubrzava proces zaceljivanja rana, istovremeno uništavajući određene bakterije i gljivice. Pored toga, koristi se i kao sredstvo za dezinfekciju. Ovaj proizvod je takođe veoma efikasan u tretmanu bubuljica i akni, pružajući izvanredne rezultate. On ima sposobnost da eliminiše mikrobe koji se mešaju sa sebumom i mrtvim ćelijama kože, što često dovodi do začepljenja pora i upalnih procesa. Sa svojim visokim stepenom efikasnosti, ovaj proizvod je jedan od najboljih izbora za održavanje čiste i zdrave kože.

Dodatne informacije

Težina 0.200 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.